Diskusia

Re:Re:twl

!-WW-!-SK-!HELL | 29.02.2012

mas na to utocit slovne na moj klan ale my sme boli skror na cojku nez ty tak nepicuj a povazovali nas za najlepsi klan na cojku a stale nas aj povazuju tak trim picu

Re:twl

daj pokoj do pici a nenadavaj mi tu a j aza dodka nenesiem zodpovednost a trim uz picu bo naozaj uvidis

twl

Enzi | 29.02.2012

ty sëš hodne velkej idiot, meleš tady "ty asi nevíš kdo jesm" přesně tohle říká každý namachrovaný kokot. A ještě si myslíš že se tě budu bát tak to si fakt vyfakej

Re:ty seš fakt *** sk hell

ty asi nevis co jsem zac tak ma nestvi takymi kokotinami a ty se uklidny a nenadavej na mych strankach

ty seš fakt *** sk hell

Enzi | 28.02.2012

ty mi tady kecáš at se kouknu kdo je v klane. a vidim, že ten nejvetší kokot který je na mých strankach napsaný je v členech. prej naka Beta tak se uklidni.

Re:Re:Muzu pls do klanu???

roin | 28.02.2012

dik. ale kde je pozvánka???a nebo si mám jenom napsat před svoje jméno !WW! ?

Re:Muzu pls do klanu???

!-WW-!-SK-!HELL | 27.02.2012

jo

Muzu pls do klanu???

roin | 27.02.2012

Muzu prosím do klanu???Jsem hacker.

Pro SK HELL

!-WW-!-CZ-!Beck | 25.02.2012

hej...nerad tady otravuju jak nějaka buzna ale můžeš už mně napsat do členů??? mohl bych bejt aspon beta?? sem aktivní na COJ skoro každy den

AHOJ

=!GS!=Enzi|=D| | 25.02.2012

né že bych z tebe měl strach SK HELL (bez urážky) ale chtěl bych se ti omluvit za ty ubrečence. oni jsou ale vy ne ! xD nevěděl sem že nejsou u !-WW-! tak promin. nemam totiž rad hadky po té velke hadce s *CHIF*

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

Pridať nový príspevok