mas na to utocit slovne na moj klan ale my sme boli skror na cojku nez ty tak nepicuj a povazovali nas za najlepsi klan na cojku a stale nas aj povazuju tak trim picu
Diskusia
Re:twl
!-WW-!-SK-!HELL | 29.02.2012
daj pokoj do pici a nenadavaj mi tu a j aza dodka nenesiem zodpovednost a trim uz picu bo naozaj uvidis
twl
Enzi | 29.02.2012
ty sëš hodne velkej idiot, meleš tady "ty asi nevíš kdo jesm" přesně tohle říká každý namachrovaný kokot. A ještě si myslíš že se tě budu bát tak to si fakt vyfakej
Re:ty seš fakt *** sk hell
!-WW-!-SK-!HELL | 29.02.2012
ty asi nevis co jsem zac tak ma nestvi takymi kokotinami a ty se uklidny a nenadavej na mych strankach
ty seš fakt *** sk hell
Enzi | 28.02.2012
ty mi tady kecáš at se kouknu kdo je v klane. a vidim, že ten nejvetší kokot který je na mých strankach napsaný je v členech. prej naka Beta tak se uklidni.
Re:Re:Muzu pls do klanu???
roin | 28.02.2012
dik. ale kde je pozvánka???a nebo si mám jenom napsat před svoje jméno !WW! ?
Pro SK HELL
!-WW-!-CZ-!Beck | 25.02.2012
hej...nerad tady otravuju jak nějaka buzna ale můžeš už mně napsat do členů??? mohl bych bejt aspon beta?? sem aktivní na COJ skoro každy den
AHOJ
=!GS!=Enzi|=D| | 25.02.2012
né že bych z tebe měl strach SK HELL (bez urážky) ale chtěl bych se ti omluvit za ty ubrečence. oni jsou ale vy ne ! xD nevěděl sem že nejsou u !-WW-! tak promin. nemam totiž rad hadky po té velke hadce s *CHIF*