Jak si to s něma chceš rozdat když sou to nehackeři =p
A OK nebudu se s ním hádat, když mi nebude nadávat za to, že sem mu chtěl pomoct OMG...
Diskusia
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Ziadost do klanu
!-WW-!vike | 21.03.2012
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Ziadost do klanu
!-WW-!-SK-!HELL | 21.03.2012
Hele vike a w@tned ak nehadajte sa w@nted je v nasem klanu i ked neni zapsany na webovkach ja jsem ho prial a kdyz tak si to rozdame s GS klanom bo oni mne fatk lezu na nervy.......
Re:Re:Re:Re:Re:Ziadost do klanu
!-WW-!vike | 20.03.2012
Tak ty mi nakopeš řiť????? ahahahahahahahaahaha, takovou blbost jsem už dlouho neslyšel.............ty si začal s tím urážením, já ne tak můžeš tu svoju zasranou hubu držet ty...
Re:Re:Re:Re:Ziadost do klanu
w@nt3d | 19.03.2012
Ja znam hella lip ako ty tak drz hubu kurwa uz a neser se do me jinak ti pak u kamose na serveru nakopu rit...a vubec je hezky ze mi pomahas, ale pomohl bys mi kdyby si drzel hubu
Re:Re:Re:Ziadost do klanu
!-WW-!vike | 19.03.2012
1.narozdíl od tebe nejsem idiot
2.jen sem se snažil pomoct (protože sem v alfách a ti mají za ůkol pomáhat BOSSovi)
3.Nanepsals tam že se ptáš adminů
4.Strč si tyhle kokotiny do prdele
5.Píšu to takhle jak nějakej debil proto že bys to nemusel pochopit ty řiťopichu
Re:Re:Ziadost do klanu
w@nt3d | 19.03.2012
Idiote, ja som tam uz napsal...a co se ty o mna staras? Pokud vie, opytal som se adminu a nie tebe
Re:Ziadost do klanu
!-WW-!vike | 18.03.2012
Běž do Napíšte nám a tam se řiď pokyny...
Ziadost do klanu
w@nt3d | 17.03.2012
Zdravim hell, zdravim vsetky v tomto klanu. Chci sa opytat, jestli bych nemohl do klanu, hell se mnu obcas hraje a tak sa opytam jestli bych nemohl hrat za vas. Nekdy som lepsi jak hell ale to je vyjimka. Vezmete me do klanu
Re:Re:Re::)
!-WW-!-SK-!HELL | 14.03.2012
ja jsem stale !-WW-! tento klan preslavil moje meno tak ja preslavim klan a to slubujem.........
Re:Re::)
!-WW-!vike | 13.03.2012
doufám, že se nám to povede =)